EyeQ One-Day Superior hintavertailu

EyeQ One-Day Superior vastaava tuote

EyeQ One-Day Superior on Synsam-optikkoketjun myymä kertakäyttöpiilolinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Tämä on optikkoketjun uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäisnimi on MyDay Daily Disposable. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ne ovat keskenään identtiset – vain tuotteiden nimi eroaa toisistaan. Mikäli sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys EyeQ One-Day Superior -linsseihin, voit tilata usein edullisempia MyDay Daily Disposable -linssejä ilman uutta sovitusta optikolla.

EyeQ One-Day Premium- ja MyDay Daily Disposable -linssit ovat CooperVisionin valmistamat. Ne ovat erittäin pehmeät, mukavat ja helppokäyttöiset piilolinssit. Niissä käytetty Smart Silicone -teknologian ansiosta linssit sisältävät vähemmän silikonia ja läpäisevät enemmän happea. Mukavuuden lisäämiseksi linsseissä on tasaiset reunat, jotka tekevät niistä lähes huomaamattomat. Nämä linssit tarjoavat kaikkea, mitä kertakäyttölinsseiltä vaaditaan: mukavuutta, hapenläpäisyä ja helppoutta. Linsseissä on myös suoja auringon haitallista ultraviolettisäteilyä vastaan.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00…+6.00. Kaarevuus: 8.4. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Stenfilcon A. Nestepitoisuus: 54 %. UV-suoja (vähintään 99 % UVB- ja 75 % UVA-säteilystä).

Myyjä Tuotenimi Hinta  
SmartBuyGlasses logo MyDay Daily Disposable 30 Pack Kontaktlinser 20.95 € Kauppaan »
LensWay logo MyDay daily disposable 21.16 € Kauppaan »
Alensa logo MyDay daily disposable (30 kpl) 21.49 € Kauppaan »
Lenson logo MyDay daily disposable 22.70 € Kauppaan »
YourLenses logo MyDay Daily Disposable 22.75 € Kauppaan »
Mister Spex logo MyDay Daily Disposable - 30/pkt 22.85 € Kauppaan »
Shopping4net logo MyDay Daily Disposable 30p 22.99 € Kauppaan »
Alensa logo MyDay daily disposable (90 kpl) 57.89 € Kauppaan »
LensWay logo MyDay daily disposable 58.22 € Kauppaan »
YourLenses logo MyDay Daily Disposable 58.75 € Kauppaan »
Shopping4net logo MyDay Daily Disposable 90p 58.99 € Kauppaan »
Lenson logo MyDay daily disposable 61.11 € Kauppaan »
Mister Spex logo MyDay Daily Disposable - 90/pkt 61.95 € Kauppaan »

* Piilolinssien hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa sivuillamme esitetyistä hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta tilattuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.