EyeQ One-Day Aqua hintavertailu

EyeQ One-Day Aqua vastaava tuote

EyeQ One-Day Aqua on Synsam-optikkoketjun myymä kertakäyttöpiilolinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukonäön korjaamiseen. Tämä on optikkoketjun uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäisnimi on DAILIES AquaComfort Plus. Nämä linssit tulevat samalta valmistajalta ja ne ovat keskenään identtiset – vain tuotteiden nimi eroaa toisistaan. Jos sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys EyeQ One-Day Aqua -linsseihin, voit tilata usein edullisempia DAILIES AquaComfort Plus -linssejä ilman uutta käyntiä optikolla.

EyeQ One-Day Aqua ja DAILIES AquaComfort Plus on Alconin valmistama kertakäyttölinssi, joka on uudempi versio suosituista Focus Dailies -linsseistä. Tässä linssissä on kolmivaikutteinen kostutusjärjestelmä, joka voitelee, kosteuttaa ja virkistää jokaisella räpäytyksellä, eli noin 14 000 kertaa päivässä. Linssejä pidetään kerran päiväkäytössä, jonka jälkeen ne hävitetään. Seuraavalla käyttökerralla otetaan uusi pari käyttöön. Nämä linssit eivät sovellu nukkumiseen.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00…+6.00. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.0. Materiaali: Nelfilcon A. Nestepitoisuus: 69 %. Hapenläpäisykyky: 26 Dk/t. Käsittelyvärjäys.

Myyjä Tuotenimi Hinta Alennuskoodi  
Lenson logo DAILIES AquaComfort Plus (30) 14.39 € VALENTINE18 Kauppaan »
YourLenses logo Dailies AquaComfort Plus 15.39 € Kauppaan »
SmartBuyGlasses logo Dailies AquaComfort Plus 30 Pack Kontaktlinser 15.49 € Kauppaan »
Shopping4net logo Dailies AquaComfort Plus 30p 16.00 € Kauppaan »
Alensa logo Dailies AquaComfort Plus (30 kpl) 18.89 € Kauppaan »
YourLenses logo Dailies AquaComfort Plus 38.45 € Kauppaan »
Lenson logo DAILIES AquaComfort Plus (90) 40.17 € VALENTINE18 Kauppaan »
Shopping4net logo Dailies AquaComfort Plus 90p 44.64 € Kauppaan »
SmartBuyGlasses logo Dailies AquaComfort Plus 90 Pack Kontaktlinser 47.95 € Kauppaan »
Alensa logo Dailies AquaComfort Plus (90 kpl) 50.99 € Kauppaan »

* Piilolinssien hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa sivuillamme esitetyistä hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta tilattuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.