EyeQ 24 hintavertailu

EyeQ 24 vastaava tuote

EyeQ 24 Synsamin myymä kuukausilinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Se on optikkoketjun uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäinen nimi on Biofinity. Nämä linssit tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtiset – vain niiden nimi on eri. Mikäli sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys EyeQ 24 -linsseihin, voit tilata usein edullisempia  Biofinity-linssejä ilman uutta sovistusta optikolla.

EyeQ 24- ja Biofinity-linssien valmistaja on CooperVision. Linssien valmistuksessa käytetään uutta Aquaform-teknologiaa, mikä mahdollistaa erinomaisen hapenläpäisykyvyn. Linssien pehmeä ja joustava materiaali sitoo itseensä runsaasti vettä, joten silmät eivät kuivu helposti ja ne tuntuvat mukavalta aamusta iltaan. Täydellinen nestetasapaino ja loistava hengittävyys tekevät näistä linsseistä niin luonnollisen tuntuiset, ettet välttämättä edes huomaa käyttäväsi piilolinssejä.

Nämä linssit voidaan määrätä päiväkäyttöön enintään kuukaudeksi, jolloin ne otetaan yöksi pois silmistä, tai optikon määräyksellä ympärivuorokautiseen käyttöön. Noudata piilolinssien käytössä aina optikolta saamiasi ohjeita.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kuukausi-/yötäpäiväälinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00…-0.75. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.0. Materiaali: Comfilcon A. Nestepitoisuus: 48 %. Käsittelyvärjäys: vaaleansininen.

Myyjä Tuotenimi Hinta  
SmartBuyGlasses logo Biofinity 3 Pack Kontaktlinser 11.95 € Kauppaan »
Alensa logo Biofinity (3 kpl) 17.99 € Kauppaan »
YourLenses logo Biofinity 23.02 € Kauppaan »
Shopping4net logo Biofinity 24.59 € Kauppaan »
Alensa logo Biofinity (6 kpl) 32.59 € Kauppaan »
Mister Spex logo Biofinity - 6/pkt 32.65 € Kauppaan »
LensWay logo Biofinity 35.78 € Kauppaan »
Lenson logo Biofinity 36.81 € Kauppaan »

* Piilolinssien hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa sivuillamme esitetyistä hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta tilattuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.