EyeQ 24 Multifocal vastaava tuote

EyeQ 24 Multifocal on Synsam-optikkoketjun myymä monitehoinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden lisäksi ikänäön korjaamiseen. Tämä on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäisnimi on Biofinity Multifocal. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ne ovat keskenään identtiset – vain tuotteiden nimi eroaa toisistaan. Mikäli sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys EyeQ 24 Multifocal -linsseihin, voit tilata usein edullisempia Biofinity Multifocal -linssejä ilman uutta piilolinssisovitusta optikolla.

EyeQ 24 Multifocal ja Biofinity Multifocal ovat CooperVisionin valmistama piilolinssi, jonka valmistuksessa on käytetty erinomaisen hapenläpäisykyvyn mahdollistavaa pitkäketjuista silikonia. Nämä linssit ovat pehmeät ja ne sitovat itseensä runsaasti nestettä pitäen linssit kosteina ja miellyttävinä pitkään. Linssejä voidaan pitää päiväkäytössä enintään yhden kuukauden ajan tai jatkuvakäyttöisinä (myös nukkuessa) optikon määräyksen mukaisesti. Ne sopivat erinomaisesti heille, jotka tarvitsevat näönkorjausta sekä lähi- että kaukoetäisyyksille ja haluavat käyttöönsä hengittävät ja joustavat monitehopiilolinssit.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: monitehoinen yötäpäivää-/kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -8.00…+6.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.0. Lisävahvuus: +1.00…+2.50 D/N. Materiaali: Comfilcon A. Nestepitoisuus: 48 %.

*) Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan siirtymällä kauppaan linkin kautta.

Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa hinnat sivuiltamme ennen tilaamista!