EyeQ 24 Multifocal hintavertailu

EyeQ 24 Multifocal vastaava tuote

EyeQ 24 Multifocal on Synsam-optikkoketjun myymä monitehoinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden lisäksi ikänäön korjaamiseen. Tämä on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäisnimi on Biofinity Multifocal. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ne ovat keskenään identtiset – vain tuotteiden nimi eroaa toisistaan. Mikäli sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys EyeQ 24 Multifocal -linsseihin, voit tilata usein edullisempia Biofinity Multifocal -linssejä ilman uutta piilolinssisovitusta optikolla.

EyeQ 24 Multifocal ja Biofinity Multifocal ovat CooperVisionin valmistama piilolinssi, jonka valmistuksessa on käytetty erinomaisen hapenläpäisykyvyn mahdollistavaa pitkäketjuista silikonia. Nämä linssit ovat pehmeät ja ne sitovat itseensä runsaasti nestettä pitäen linssit kosteina ja miellyttävinä pitkään. Linssejä voidaan pitää päiväkäytössä enintään yhden kuukauden ajan tai jatkuvakäyttöisinä (myös nukkuessa) optikon määräyksen mukaisesti. Ne sopivat erinomaisesti heille, jotka tarvitsevat näönkorjausta sekä lähi- että kaukoetäisyyksille ja haluavat käyttöönsä hengittävät ja joustavat monitehopiilolinssit.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: monitehoinen yötäpäivää-/kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -8.00…+6.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.0. Lisävahvuus: +1.00…+2.50 D/N. Materiaali: Comfilcon A. Nestepitoisuus: 48 %.

Myyjä Tuotenimi Hinta  
SmartBuyGlasses logo Biofinity Multifocal 3 Pack Kontaktlinser 28.95 € Kauppaan »
Alensa logo Biofinity Multifocal (3 kpl) 36.99 € Kauppaan »
Shopping4net logo Biofinity Multifocal 54.49 € Kauppaan »
YourLenses logo Biofinity Multifocal 64.62 € Kauppaan »
Alensa logo Biofinity Multifocal (6 kpl) 68.99 € Kauppaan »
Mister Spex logo Biofinity Multifocal - 6/pkt 75.85 € Kauppaan »
Lenson logo Biofinity Multifocal 80.00 € Kauppaan »

* Piilolinssien hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa sivuillamme esitetyistä hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta tilattuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.