Easyvision Vusion vastaava tuote

Easyvision Vusion on Specsaversin myymä kertakäyttölinssi, jota myydään myös nimellä Easyvision Daily Vusion. Tämä linssi on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Proclear 1 Day. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtisiä – vain tuotteen nimi eroaa alkuperäisestä. Jos olet aiemmin käyttänyt Easyvision Vusion -linssejä, voit tilata usein edullisempia Proclear 1 Day -linssejä ilman uutta optikkokäyntiä.

Easyvision Vusion-/Proclear 1 Day on CooperVisionin valmistama kertakäyttöpiilolinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Linssi on suunniteltu erityisesti kuivista silmistä kärsiville käyttäjille. Se on valmistettu PC Hydrogel -materiaalista, joka sitoo itseensä vettä ja ehkäisee silmien kuivumista. Valmistajan mukaan linssit säilyttävät jopa 96 % kosteudestaan 12 tunnin käytössä.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Voimakkuus: -12.00…+8.00. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Omafilcon A. Nestepitoisuus: 60 %. Käsittelyvärjätty.

*) Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan siirtymällä kauppaan linkin kautta.

Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa hinnat sivuiltamme ennen tilaamista!