Easyvision Umere vastaava tuote

Easyvision Umere on Specsaversin myymä kertakäyttöpiilolinssi. Se on optikkoketjun uudelleenbrändäämä tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Clariti 1 day. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtisiä – vain tuotteen nimi eroaa alkuperäisestä. Mikäli sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys Easyvision Umere -linsseihin, voit tilata usein edullisempia Clariti 1 day -linssejä ilman uutta piilolinssisovitusta optikolla.

Clariti 1 day- ja Easyvision Umere -piilolinssit on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Linssit on valmistettu silikonihydrogeelistä ja ne pohjautuvat AquaGen-teknologiaan, jotka takaavat linsseille korkean nestepitoisuuden ja miellyttävän käytön. Korkea hapenläpäisykyky auttaa silmien terveyttä ja linsseissä on lisäksi UVA- ja UVB-suoja.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30, 60 ja 90 linssiä/pkt. Materiaali: Somofilcon A. Nestepitoisuus: 56 %. UV-suoja.

*) Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan siirtymällä kauppaan linkin kautta.

Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa hinnat sivuiltamme ennen tilaamista!