Easyvision Umere hintavertailu

Easyvision Umere vastaava tuote

Easyvision Umere on Specsaversin myymä kertakäyttöpiilolinssi. Se on optikkoketjun uudelleenbrändäämä tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Clariti 1 day. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtisiä – vain tuotteen nimi eroaa alkuperäisestä. Mikäli sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys Easyvision Umere -linsseihin, voit tilata usein edullisempia Clariti 1 day -linssejä ilman uutta piilolinssisovitusta optikolla.

Clariti 1 day- ja Easyvision Umere -piilolinssit on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Linssit on valmistettu silikonihydrogeelistä ja ne pohjautuvat AquaGen-teknologiaan, jotka takaavat linsseille korkean nestepitoisuuden ja miellyttävän käytön. Korkea hapenläpäisykyky auttaa silmien terveyttä ja linsseissä on lisäksi UVA- ja UVB-suoja.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30, 60 ja 90 linssiä/pkt. Materiaali: Somofilcon A. Nestepitoisuus: 56 %. UV-suoja.

Myyjä Tuotenimi Hinta  
SmartBuyGlasses logo Clariti 1 Day 30 Pack Kontaktlinser 16.95 € Kauppaan »
SmartBuyGlasses logo Clariti 1 Day 90 Pack Kontaktlinser 46.95 € Kauppaan »

* Piilolinssien hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa sivuillamme esitetyistä hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta tilattuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.