Easyvision Optira hintavertailu

Easyvision Optira vastaava tuote

Easyvision Optira on Specsaversin myymä kertakäyttölinssi, jota myydään myös nimellä Easyvision Daily Optira. Tämä linssi on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Focus Dailies All Day Comfort. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtisiä – vain tuotteen nimi eroaa alkuperäisestä. Jos olet aiemmin käyttänyt Easyvision Optira -linssejä, voit tilata usein edullisempia Focus Dailies -linssejä ilman uutta sovitusta optikolla.

Alconin valmistama Focus Dailies on pitkään ollut Suomen myydyin kertakäyttöpiilolinssi. Tässä linssissä on erityisen ohut reuna ja luonnollista kyynelnestettä jäljittelevä materiaali, joka ehkäisee kerrostumien muodostumista linssien pinnalle. Kertakäyttölinssejä käytetään yhden päivän ajan, jonka jälkeen ne heitetään roskiin ja seuraavalla kerralla käyttöön otetaan uudet, raikkaat linssit. Nämä linssit eivät sovellu nukkumiseen.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00…+6.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 13.8. Materiaali: Nelfilicon A. Nestepitoisuus: 69 %. Käsittelyvärjätty.

Myyjä Tuotenimi Hinta  
YourLenses logo Focus Dailies 13.81 € Kauppaan »
Shopping4net logo Focus Dailies 30p 14.99 € Kauppaan »
Alensa logo Focus Dailies All Day Comfort (30 kpl) 15.49 € Kauppaan »
LensWay logo Focus Dailies 15.58 € Kauppaan »
Lenson logo Focus Dailies 17.40 € Kauppaan »
SmartBuyGlasses logo Focus Dailies 30 Pack Kontaktlinser 18.95 € Kauppaan »
YourLenses logo Focus Dailies 38.76 € Kauppaan »
Alensa logo Focus Dailies All Day Comfort (90 kpl) 39.45 € Kauppaan »
Shopping4net logo Focus Dailies 90p 40.99 € Kauppaan »
LensWay logo Focus Dailies 42.78 € Kauppaan »
Lenson logo Focus Dailies 47.44 € Kauppaan »
SmartBuyGlasses logo Focus Dailies 90 Pack Kontaktlinser 48.95 € Kauppaan »

* Piilolinssien hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa sivuillamme esitetyistä hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta tilattuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.