Easyvision Opteyes Toric hintavertailu

Easyvision Opteyes Toric vastaava tuote

Easyvision Opteyes Toric (myös nimellä Easyvision Monthly Opteyes Toric) on Specsaversin myymä toorinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi, joka on tarkoitettu hajataitteisuuden korjaamiseen. Tämä on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäinen “oikea” nimi on Biofinity Toric. Nämä linssit ovat saman valmistajan valmistamia ja keskenään identtisiä – vain tuotteiden nimi on eri. Jos sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys Easyvision Opteyes Toric -linsseihin, voit tilata usein edullisempia Biofinity Toric -linssejä ilman uutta piilolinssisovitusta optikolla.

Sekä Easyvision Opteyes Toric- ja Biofinity Toric -linssit ovat CooperVisionin valmistamia, uusinta teknologiaa edustavia kuukausi-/yötäpäiväälinssejä. Linssit on valmistettu silikonihydrogeelistä ja niissä käytetään Aquaform-teknologiaa, mikä mahdollistaa erinomaisen hapenläpäisykyvyn ja pitkäkestoisen kosteuden. Näin linssit tuntuvat miellyttäviltä koko päivän ajan ja silmät pysyvät valkoisina ja terveinä. Linssit tarjoavat hyvää tasapainoa, mukavuutta ja näöntarkkuutta kaikille piilolinssien käyttäjille.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: toorinen kuukausi/-yötäpäiväälinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00…+8.00. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.5. Sylinteri: -2.25…-0.75. Akseli: 10-180. Materiaali: Comfilcon A. Nestepitoisuus: 48 %. Käsittelyvärjäys: Vaaleansininen.

Myyjä Tuotenimi Hinta  
Alensa logo Biofinity Toric (3 kpl) 21.99 € Kauppaan »
YourLenses logo Biofinity Toric 31.45 € Kauppaan »
Shopping4net logo Biofinity Toric 32.59 € Kauppaan »
Alensa logo Biofinity Toric (6 kpl) 40.69 € Kauppaan »
Mister Spex logo Biofinity Toric - 6/pkt 47.75 € Kauppaan »
Lenson logo Biofinity Toric 50.90 € Kauppaan »

* Piilolinssien hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa sivuillamme esitetyistä hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta tilattuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.