Easyvision Opteyes Multifocal hintavertailu

Easyvision Opteyes Multifocal vastaava tuote

Easyvision Opteys Multifocal on Specsaversin myymä monitehoinen yötäpäiväälinssi, joka on tarkoitettu liki- tai kaukonäön sekä ikänäön korjaamiseen. Tämä on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäinen nimi on Biofinity Multifocal. Linssit tulevat samalta valmistajalta ja ne ovat keskenään identtiset – vain tuotteiden nimi eroaa toisistaan. Jos sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys Easyvision Opteyes Multifocal -linsseihin, voit tilata usein edullisempia Biofinity Multifocal -linssejä ilman uutta sovitusta optikolla.

Easyvision Opteys Multifocal/Biofinity Multifocal on CooperVisionin valmistama linssi. Sen valmistuksessa on hyödynnetty pitkäketjuista silikonia, joka varmistaa mahdollisimman hapen pääsemisen silmiin ja terveemmät silmät. Linssi on erittäin pehmeä ja sitoo itseensä runsaasti nestettä, joten se saa linssit pysymään kosteina ja miellyttävän tuntuisina pitkään.

Tätä linssiä voidaan käyttää päiväkäytössä (otetaan yöksi pois) enintään 30 päivää tai yötäpäiväälinssinä (voidaan käyttää myös nukkuessa) optikon määräyksen mukaisesti. Linssit sopivat kaikille, jotka haluavat erinomaisen näönkorjauksen, mukavuutta ja joustavuutta.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: monitehoinen yötäpäivää-/kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -8.00...+6.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.0. Lisävahvuus: +1.00...+2.50. Materiaali: Comfilcon A. Nestepitoisuus: 48 %.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Sivuilla esitetyt hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Mikäli verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys.
  • Noudata piilolinssien käytössä aina silmäälääkärin tai optikon antamia ohjeita.
  • Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
Jaa ystävillesi:
Copyright © 2009-2022 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.