Easyvision Opsys vastaava tuote

Easyvision Opsys on Specsaversin myymä kertakäyttölinssi, jota myydään myös nimellä Easyvision Daily Opsys. Tämä linssi on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Focus Dailies. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtisiä – vain tuotteen nimi eroaa alkuperäisestä. Jos olet aiemmin käyttänyt Easyvision Opsys -linssejä, voit tilata Focus Dailies -linssejä ilman uutta piilolinssisovitusta optikkoliikkeessä.

Easyvision Opsys ja Focus Dailies ovat Alconin valmistamia kertakäyttölinssejä, joissa on käyttömukavuutta lisäävä ohut reunamuotoilu sekä proteiinikerrostumia ehkäisevä Nelfilvon A -materiaali. Näitä linssejä käytetään yhden päivän ajan, jonka jälkeen ne hävitetään. Linssi ei sovellu nukkumiseen.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Käyttöväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00…+6.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 13.8. Materiaali: Nelfilicon A. Nestepitoisuus: 69 %. Käsittelyvärjätty.

*) Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan siirtymällä kauppaan linkin kautta.

Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa hinnat sivuiltamme ennen tilaamista!