Easyvision Irisian Toric hintavertailu

Easyvision Irisian Toric vastaava tuote

 

Easyvision Irisian Toric (myös nimellä Easyvision Monthly Irisian Toric) on Specsaverisin myymä toorinen kuukausilinssi, joka on tarkoitettu hajataitteisuuden korjaamiseen. Tämä on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, jonka “oikea” nimi on Air Optix for Astigmatism. Nämä linssit tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtisiä – vain tuotteiden nimi on eri. Jos sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys Easyvision Irisian Toric -linsseihin, voit tilata usein edullisempia Air Optix for Astigmatism -linssejä ilman uutta piilolinssisovitusta.

Easyvision Irisian Toric ja Air Optix for Astigmatism ovat Alconin valmistama kuukausilinssi, joka voidaan määrätä päiväkäyttöisiksi tai yön yli -käyttöön. Pehmeästä silikonihydrogeelistä valmistettu linssi läpäisee happea jopa 5 kertaa tavallista kuukausilinssiä enemmän. Valmistuksessa käytetty Aqua Moisture System lisää linssien mukavuutta ja erikoisohueksi muotoiltu reuna pitää ne paikoillaan ja miellyttävinä pitkässäkin käytössä. Linssien plasmakäsittely ehkäisee kertymien muodostumista. Noudata optikkosi ohjeita linssien käytössä.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: toorinen yötäpäivää-/kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -9.00…0. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.5. Sylinteri: -0.75, -1.25, -1.75 ja -2.25. Akseli: 10-180. Materiaali: Lotrafilcon B. Nestepitoisuus: 33 %. Käsittelyvärjätty.

Myyjä Tuotenimi Hinta  
SmartBuyGlasses logo Air Optix for Astigmatism 3 Pack Kontaktlinser 22.95 € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix for Astigmatism (3 kpl) 31.99 € Kauppaan »
YourLenses logo Air Optix for Astigmatism 40.53 € Kauppaan »
SmartBuyGlasses logo Air Optix for Astigmatism 6 Pack Kontaktlinser 41.95 € Kauppaan »
Shopping4net logo Air Optix for Astigmatism 43.84 € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix for Astigmatism (6 kpl) 59.39 € Kauppaan »
LensWay logo Air Optix for Astigmatism 59.50 € Kauppaan »
Lenson logo Air Optix for Astigmatism 66.40 € Kauppaan »

* Piilolinssien hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa sivuillamme esitetyistä hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta tilattuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.