Easyvision Clarision Toric hintavertailu

Easyvision Clarision Toric vastaava tuote

Easyvision Clarision Toric (myös nimellä Easyvision Daily Clarision Toric) on Specsaverisin myymä kertakäyttöinen toorinen linssi, joka on tarkoitettu hajataitteisuuden korjaamiseen. Tämä on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäinen ja oikea nimi on Biomedics 1 day toric. Nämä linssit tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtisiä – vain tuotteiden nimi on eri. Jos sinulla on voimassa oleva Easyvision Clarision -piilolinssimääräys, voit tilata usein edullisempia Biomedics 1 day toric -linssejä ilman uutta piilolinssisovitusta optikolla.

Biomedics 1 day extra toric ja Easyvision Clarision Toric ovat CooperVisionin valmistamia linssejä, joiden suunnittelussa on kiinnitetty huomiota linssien käyttömukavuuteen. Päivitettystä hydrogeelimateriaalista valmistetut linssit ovat vakaat ja tuntuvat miellyttäviltä silmissä. Niissä on pyöristetyt reunat, jotka minimoivat linssin ja silmäluomen välistä hankausta. Linsseissä on käsittelyä helpottava kevysvärjäys.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: toorinen kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00…+0.00. Kaarevyys: 8.7. Halkaisija: 14.5. Sylinteri: -0.75, -1.25, -1.75. Akseli: 20-180. Materiaali: Ocufilcon D. Nestepitoisuus: 55 %. Käsittelyväri: sininen.

Myyjä Tuotenimi Hinta Alennuskoodi  
Shopping4net logo Biomedics 1 Day Extra toric 22.49 € Kauppaan »
YourLenses logo Biomedics 1 day Extra toric 24.18 € Kauppaan »
Lenson logo BioMedics 1Day Extra Toric (30) 26.05 € VALENTINE18 Kauppaan »
Alensa logo Biomedics 1 Day Extra Toric (30 kpl) 26.89 € Kauppaan »
Mister Spex logo Biomedics 1 Day Extra Toric - 30/pkt 28.95 € Kauppaan »

* Piilolinssien hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa sivuillamme esitetyistä hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta tilattuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.