Easyvision Clarision hintavertailu

Easyvision Clarision vastaava tuote

Easyvision Clarision on Specsaversin myymä kertakäyttölinssi, jota myydään myös nimellä Easyvision Daily Clarision. Tämä linssi on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Biomedics 1 Day Extra. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtisiä – vain tuotteen nimi eroaa alkuperäisestä. Jos olet aiemmin käyttänyt Easyvision Clarision -linssejä, voit tilata usein edullisempia Biomedics 1 Day Extra -linssejä ilman uutta piilolinssisovitusta.

Easyvision Clarision- ja Biomedics 1 Day Extra -linssit ovat uudelleenkehitetty versio Biomedics 1 Day -linsseistä. Näissä linsseissä on korkeampi nestepitoisuus ja muotoillut reunat, jotka takaavat entistä paremman käyttömukavuuden jopa 16 tunniksi. Linssi on entistä kosteuttavampi, mukavampi ja helppokäyttöisempi linssi erinomaisella hinta-laatusuhteella.

Linssiä on helppo käsitellä, joten se on erinomainen valinta uusille piilolinssien käyttäjille, mutta myös heille, jotka arvostavat kertakäyttölinssien helppoutta ja ensiluokkaista näöntarkkuutta.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 kpl/paketti, Voimakkuus: -10.00…+6.00, Kaarevuus: 8.6 ja 8.8, Halkaisija: 14.2, Materiaali: Ocufilcon D, Nestepitoisuus: 55 %, Käsittelyvärjäys: vaaleansininen. Ei UV-suojaa.

Myyjä Tuotenimi Hinta Alennuskoodi  
Lenson logo Biomedics 1Day Extra (30) 8.57 € LOSALE18 Kauppaan »
YourLenses logo Biomedics 1 day Extra 9.52 € Kauppaan »
Alensa logo Biomedics 1 Day Extra (30 kpl) 10.59 € Kauppaan »
Shopping4net logo Biomedics 1 day Extra 30p 10.61 € Kauppaan »
Lenson logo Biomedics 1Day Extra (90) 26.48 € LOSALE18 Kauppaan »
YourLenses logo Biomedics 1 day Extra 29.42 € Kauppaan »
Shopping4net logo Biomedics 1 day Extra 90p 29.61 € Kauppaan »
Alensa logo Biomedics 1 Day Extra (90 kpl) 30.99 € Kauppaan »

* Piilolinssien hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa sivuillamme esitetyistä hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta tilattuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.