Smylens Daily hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Smylens Daily
Kuva tuotteesta Smylens Daily

Smylens Daily on Pegavisionin valmistama edullinen kertakäyttölinssi lähi- ja kaukonäön korjaamiseen. Näissä linsseissä on käsittelyä helpottava kevytvärjäys ja luokan 2 UV-suoja, joka blokkaa vähintään 75 % UVA- ja 95 % UVB-säteilystä.

Valmistaja: Pegavision. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Pakkauskoko: 30 linssiä/pkt. Voimakkuus: -12.00...+4.00. Kaarevuus: 8.5. Halkaisija: 14.2. Materiaali: etafilcon A. Nestepitoisuus: 58 %. Hapenläpäisykyky: 25 Dk/t.

Vertaa tuotteen Smylens Daily hintoja

Alta löydät tuotteen Smylens Daily hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 12.55 € myyjältä SmartBuyGlasses.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Linkki
SmartBuyGlasses Smylens Daily Disposable 30 Pack Kontaktlinser  € Kauppaan »

Tietoa hintavertailusta:

  • Sivuilla esitetyt hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Mikäli verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys.
  • Noudata piilolinssien käytössä aina silmäälääkärin tai optikon antamia ohjeita.
  • Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.

hello world!
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.