PureVision Toric hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > PureVision Toric
Kuva tuotteesta PureVision Toric

PureVision Toric on Bausch & Lombin valmistama kuukausi- tai ympärivuorokautinen toorinen linssi, joka on suunniteltu kauko- ja likitaitteisuuden sekä astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen. Tämä linssi on valmistettu silikonipohjaisesta batafilcon A -materiaalista, joka yhdessä AerGel-teknologian kanssa ehkäisevät proteiini- ja rasvakerrostumien kerääntymistä linssin pinnalle, pitävät linssit jatkuvasti kosteina ja mukavina sekä takaavat terävän näön ja käyttömukavuuden kaikissa tilanteissa. PureVision Toric sopii sekä ympärivuorokautiseen käyttöön että päivittäiseen käyttöön, jolloin ne otetaan yöksi pois, puhdistetaan ja säilötään piilolinssinesteeseen. Noudata linssin käytössä optikkosi antamia ohjeita.

PureVision Toric -linssit on suunniteltu läpäisemään luonnollisen määrän happea, joten silmät pysyvät valkoisina ja terveinä. Niissä on silmien liikkeitä mukaileva pyöristetty reuna sekä sfääristä aberraatiota korjaava ja näöntarkkuutta parantava optiikka.

PureVision2 HD for Astigmatism on tämän linssin uudempi versio, joka on varustettu optiikkamarkkinoiden uusimmalla tekniikalla. Niissä käytetään High Definition -optiikkaa, joka vahvistaa näöntarkkuutta ja parantaa hämäränäköä.

Valmistaja: Bausch & Lomb, Linssityyppi: toorinen yötäpäiväälinssi. Vaihtoväli: 1 kuukautta. Voimakkuus: -6.00...+6.00. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.0. Sylinteri: -0.75, -1.25, -1.75, -2.25. Akseli: 0-180. Materiaali: Balafilcon A. Nestepitoisuus 36 %. Käsittelyvärjätty.

Vertaa tuotteen PureVision Toric hintoja

Alta löydät tuotteen PureVision Toric hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 43.20 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi Linkki
LensWay PureVision Toric  € Piilari Kauppaan »
Alensa PureVision Toric (6 kpl)  € Kauppaan »
Lenson PureVision Toric  € Kauppaan »

Tietoa hintavertailusta:

  • Sivuilla esitetyt hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Mikäli verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys.
  • Noudata piilolinssien käytössä aina silmäälääkärin tai optikon antamia ohjeita.
  • Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta PureVision 2 HD for Astigmatism

PureVision 2 HD for Astigmatism

PureVision2 HD for Astigmatism on Bausch & Lombin valmistama hajataittoa korjaava yötäpäiväälinssi. Linsseissä käytetään High Definition -optiikkaa, joka parantaa näöntarkkuutta ja hämäränäköä....

alk. 49.27 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta SofLens Toric

SofLens Toric

SofLens Toric (for Astigmatism) on Bausch & Lombin valmistama toorinen kuukausilinssi, joka on tarkoitettu hajataitteisuuden korjaamiseen. Tässä pehmeässä linssissä on ainutlaatuinen muotoilu,...

alk. 20.49 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta SofLens daily disposable toric

SofLens daily disposable toric

SofLens daily disposable toric (for Astigmatism) on Bausch & Lombin valmistama toorinen kertakäyttölinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaiton sekä hajataitteisuuden korjaamiseen. Se parantaa...

alk. 18.23 €
Vertaa hintoja
hello world!
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.