PureVision Toric hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > PureVision Toric
Kuva tuotteesta PureVision Toric

Löydä edullisin hinta tuotteelle PureVision Toric

Alta löydät tuotteen PureVision Toric hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 43.20 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi
LensWay PureVision Toric  € Piilari
Lenson PureVision Toric  €

PureVision Toric on Bausch & Lombin valmistama kuukausi- tai ympärivuorokautinen toorinen linssi, joka on suunniteltu kauko- ja likitaitteisuuden sekä astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen. Tämä linssi on valmistettu silikonipohjaisesta batafilcon A -materiaalista, joka yhdessä AerGel-teknologian kanssa ehkäisevät proteiini- ja rasvakerrostumien kerääntymistä linssin pinnalle, pitävät linssit jatkuvasti kosteina ja mukavina sekä takaavat terävän näön ja käyttömukavuuden kaikissa tilanteissa. PureVision Toric sopii sekä ympärivuorokautiseen käyttöön että päivittäiseen käyttöön, jolloin ne otetaan yöksi pois, puhdistetaan ja säilötään piilolinssinesteeseen. Noudata linssin käytössä optikkosi antamia ohjeita.

PureVision Toric -linssit on suunniteltu läpäisemään luonnollisen määrän happea, joten silmät pysyvät valkoisina ja terveinä. Niissä on silmien liikkeitä mukaileva pyöristetty reuna sekä sfääristä aberraatiota korjaava ja näöntarkkuutta parantava optiikka.

PureVision2 HD for Astigmatism on tämän linssin uudempi versio, joka on varustettu optiikkamarkkinoiden uusimmalla tekniikalla. Niissä käytetään High Definition -optiikkaa, joka vahvistaa näöntarkkuutta ja parantaa hämäränäköä.

Valmistaja: Bausch & Lomb, Linssityyppi: toorinen yötäpäiväälinssi. Vaihtoväli: 1 kuukautta. Voimakkuus: -6.00...+6.00. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.0. Sylinteri: -0.75, -1.25, -1.75, -2.25. Akseli: 0-180. Materiaali: Balafilcon A. Nestepitoisuus 36 %. Käsittelyvärjätty.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta PureVision 2 HD for Astigmatism

PureVision 2 HD for Astigmatism

PureVision2 HD for Astigmatism on Bausch & Lombin valmistama hajataittoa korjaava yötäpäiväälinssi. Linsseissä käytetään High Definition -optiikkaa, joka parantaa näöntarkkuutta ja hämäränäköä....

alk. 49.27 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta SofLens Toric

SofLens Toric

SofLens Toric (for Astigmatism) on Bausch & Lombin valmistama toorinen kuukausilinssi, joka on tarkoitettu hajataitteisuuden korjaamiseen. Tässä pehmeässä linssissä on ainutlaatuinen muotoilu,...

alk. 20.49 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta SofLens daily disposable toric

SofLens daily disposable toric

  • Tooriset piilolinssit, jotka on suunniteltu erityisesti astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen.
  • ComfortMoist-teknologia yhdistää ohuen linssin ja korkean kosteutustason.
  • Kertakäyttölinssien...
alk. 18.23 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.