Proclear 1 day hintavertailu

Kuva tuotteesta Proclear 1 day

Proclear 1 day on CooperVisionin valmistama kertakäyttölinssi liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen, joka on suunniteltu erityisesti silmien kuivuusoireista kärsiville käyttäjille. Linssi valmistetaan PC Hydrogel -materiaalista, joka sitoo vettä itseensä ja vähentää linssin kuivumista. Valmistajan mukaan Proclear-linssit säilyttävät jopa 96 prosenttia kosteudestaan vielä 12 tunnin käytön jälkeen. Yhdysvaltain Lääketurvallisuusvirasto FDA on hyväksynyt sille ainoana piilolinssimerkkinä markkinointiväitteen, jonka mukaan se voi lisätä mukavuutta kuivasilmäisyydestä kärsivillä käyttäjillä.

Proclear 1 day -kertakäyttölinssi valmistetaan materiaalista, joka sisältää fosforylkoliinin synteettisiä molekyylejä. Nämä molekyylit vastaavat soluseinämissä luonnollisesti esiintyviä aineita. Molekyylit ympäröivät itsensä vesimolekyyleillä, mikä saa linssit pysymään kosteina. Tämä linssi soveltuu erityisen hyvin näyttöpäätteellä ja kuivissa ympäristöissä työskenteleville. Linssin mukavuus korostuu erityisesti käyttöjakson lopulla.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Voimakkuus: -12.00...+8.00. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Omafilcon A. Nestepitoisuus: 60 %. Hapenläpäisykyky: 28 Dk/t. Käsittelyvärjätty. Ei UV-suojaa.

Vertaa tuotteen Proclear 1 day hintoja

Alta löydät tuotteen Proclear 1 day hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 15.25 € myyjältä SmartBuyGlasses.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Biomedics 1 day Extra

Biomedics 1 day Extra

Biomedics 1 day Extra on CooperVisionin valmistama kertakäyttölinssi, joka on kehitetty versio vanhemmasta Biomedics 1 day -linssistä. Tässä linssissä on korkeampi nestepitoisuus sekä muotoillut...

alk. 11.65 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Clariti 1 day

Clariti 1 day

Clariti 1 day on CooperVisionin valmistama päiväkäyttöön soveltuva silikonihydrogeelipohjainen kertakäyttölinssi, jolla voidaan korjata likinäköä ja kaukonäköä. Linssi pohjautuu AquaGen-teknologiaan,...

alk. 18.85 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Live

Live

Nuoret aikuiset haluavat piilolinssit, jotka ovat mukavat, terveelliset, käytännölliset ja edulliset. CooperVisionin valmistama Live® on kertakäyttölinssi, joka täyttää nykypäivän nuorten...

alk. 11.70 €
Vertaa hintoja
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.