Opti Free Express -piilolinssineste hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Opti Free Express -piilolinssineste
Kuva tuotteesta Opti Free Express -piilolinssineste

Opti-Free Express on Alconin valmistama piilolinssineste, joka soveltuu käytettäväksi kaiken tyyppisten pehmeiden piilolinssien kanssa. Linssineste on varustettu "NoRub" -merkinnällä, mikä tarkoittaa, että linssejä ei tarvitse hangata puhdistuksen yhteydessä. Suosittelemme kuitenkin hankaamaan linssit aina linssinesteellä, jotta linssit puhdistuvat kunnolla.

Neste sisältää Polyquad-säilöntäainetta, joka on vaaratonta silmille, eikä rasita linssimateriaalia. Avattu pakkaus säilyy kuusi kuukautta. Pakkauksen mukana tulee linssikotelo.

Vertaa tuotteen Opti Free Express -piilolinssineste hintoja

Alta löydät tuotteen Opti Free Express -piilolinssineste hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 3.98 € myyjältä LensWay.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Opti-Free Puremoist -piilolinssineste

Opti-Free Puremoist -piilolinssineste

Opti-Free Puremoist on Alconin valmistama piilolinssien hoitoneste, joka sopii kaikille pehmeille piilolinssityypeille.

Opti-Free Puremoist -piilolinssineste ehkäisee tehokkaasti proteiini-...

alk. 4.65 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Aosept Plus HydraGlyde

Aosept Plus HydraGlyde

Aosept Plus HydraGlyde on Alconin valmistama peroksidipohjainen piilolinssineste, joka desinfioi, puhdistaa, neutralisoi ja säilöö piilolinssit. Se sisältää vetyperoksidia, joka tunkeutuu tehokkaasti...

alk. 8.70 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info tarjoaa kuluttajille tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, josta löydät päivän edullisimman hinnan linsseillesi.
Copyright © 2009-2022 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.