FreshLook Dimensions hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > FreshLook Dimensions
Kuva tuotteesta FreshLook Dimensions

FreshLook Dimensions on Alconin valmistama värillinen kuukausilinssi, joka on tarkoitettu vahvistamaan silmien omaa luonnollista väriä tai muuttamaan niiden värisävyä. Tämän vuoksi linssi antaa parhaan tuloksen vaaleissa silmissä. Tätä linssiä ei suositella tummasilmäisille, koska väri ei ole peittävä, vaan korostava (enhancer). Linssiä on aiemmin myyty nimellä FreshLook Enhancers.

Linssin värivaihtoehtoja ovat Caribbean Blue, Pacific Blue ja Sea Green. Niissä on iiriksen ympärillä tummennettu rengas, joka tuo katseeseen lisää syvyyttä ja intensiivisyyttä. Voimakas väri saa silmät näyttämään suuremmilta ja kirkkaammilta. Linssi on saatavilla sekä voimakkuuksilla että ilman 2 ja 6 linssin pakkauksessa. Vertaa hintoja alta.

FreshLook Dimensions -linssejä käytetään tavallisten pehmeiden kuukausilinssien tavoin. Ne poistetaan silmistä päivän päätteeksi, puhdistetaan ja säilötään piilolinssinesteeseen. Kuukauden käytön jälkeen linssit hävitetään ja uusi pari otetaan käyttöön.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: värillinen kuukausilinssi. Pakkauskoko: 2 tai 6 linssiä/pkt. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Voimakkuus: -8.00...+6.00 (myös ilman vahvuuksia). Kaarevuus: 8.6 (mediaani). Halkaisija: 14.5. Materiaali: Pehmfilcon A. Nestepitoisuus: 55 %. Hapenläpäisykyky: 22 Dk/t. Sisä- ja ulkomerkintä (WJ, FL tai CV). UV-suoja.

Vertaa tuotteen FreshLook Dimensions hintoja

Alta löydät tuotteen FreshLook Dimensions hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 19.57 € myyjältä LensWay.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
imp?type(inv)g(13299503)a(1632657) imp?type(inv)g(24442830)a(1632657) imp?type(inv)g(22678404)a(1632657)

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta FreshLook ONE-DAY

FreshLook ONE-DAY

FreshLook ONE-DAY on Alconin valmistama värillinen kertakäyttölinssi, joka korostaa silmien luonnollista väriä. Optisesti se on sama linssi kuin Focus...

Kuva tuotteesta FreshLook Colorblends

FreshLook Colorblends

FreshLook Colorblends on Alconin valmistama värillinen täysinpeittävä opaque-linssi, joka on tarkoitettu päiväkäyttöön enintään 30 päivän ajaksi. Se on saatavilla sekä voimakkuuksilla...

alk. 19.57 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta FreshLook Colors

FreshLook Colors

FreshLook Colors on Alconin valmistama värillinen kuukausilinssi, joka on tarkoitettu muuttamaan silmien luonnollista väriä. Linssiä on saatavana sekä vahvuuksilla että ilman kuutena eri värivaihtoehtona:...

alk. 19.57 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.