FreshLook Dimensions hintavertailu

Kuva tuotteesta FreshLook Dimensions

FreshLook Dimensions on Alconin valmistama värillinen kuukauslinssi, joka on tarkoitettu vahvistamaan silmien omaa luonnollista väriä tai muuttamaan niiden värisävyä. Tämän vuoksi linssi antaa parhaan tuloksen vaaleissa silmissä. Tätä linssiä ei suositella tummasilmäisille, koska väri ei ole peittävä, vaan korostava (enhancer). Linssiä on aiemmin myyty nimellä FreshLook Enhancers.

Linssin värivaihtoehtoja ovat Caribbean Blue, Pacific Blue ja Sea Green. Niissä on iiriksen ympärillä tummennettu rengas, joka tuo katseeseen lisää syvyyttä ja intensiivisyyttä. Voimakas väri saa silmät näyttämään suuremmilta ja kirkkaammilta. Linssi on saatavilla sekä voimakkuuksilla että ilman 2 ja 6 linssin pakkauksessa. Vertaa hintoja alta.

FreshLook Dimensions -linssejä käytetään tavallisten pehmeiden kuukausilinssien tavoin. Ne poistetaan silmistä päivän päätteeksi, puhdistetaan ja säilötään piilolinssinesteeseen. Kuukauden käytön jälkeen linssit hävitetään ja uusi pari otetaan käyttöön.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: värillinen kuukausilinssi. Pakkauskoko: 2 tai 6 linssiä/pkt. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Voimakkuus: -8.00...+6.00 (myös ilman vahvuuksia). Kaarevuus: 8.6 (mediaani). Halkaisija: 14.5. Materiaali: Pehmfilcon A. Nestepitoisuus: 55 %. Hapenläpäisykyky: 22 Dk/t. Sisä- ja ulkomerkintä (WJ, FL tai CV). UV-suoja.

Vertaa tuotteen FreshLook Dimensions hintoja

Alta löydät tuotteen FreshLook Dimensions hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 18.85 € myyjältä SmartBuyGlasses.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta FreshLook ONE-DAY

FreshLook ONE-DAY

FreshLook ONE-DAY on Alconin valmistama värillinen kertakäyttölinssi, joka korostaa silmien luonnollista väriä. Optisesti se on sama linssi kuin Focus...

Kuva tuotteesta FreshLook Colorblends

FreshLook Colorblends

FreshLook Colorblends on Alconin valmistama värillinen kuukausilinssi, joka peittää tehokkaasti silmien luonnollisen värin. Tämä on täysinpeittävä opaque-linssi, joka on saatavilla sekä vahvuuksilla...

alk. 18.85 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta FreshLook Colors

FreshLook Colors

FreshLook Colors on Alconin valmistama värillinen kuukausilinssi, joka on tarkoitettu muuttamaan silmien luonnollista väriä. Linssiä on saatavana sekä vahvuuksilla että ilman kuutena eri värivaihtoehtona:...

alk. 18.85 €
Vertaa hintoja
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.