Frequency xcel toric XR hintavertailu

Kuva tuotteesta Frequency xcel toric XR

Frequency xcel toric XR on CooperVisionin valmistama toorinen kuukausilinssi, joka on suunniteltu vaikean hajataitteisuuden korjaamiseen. Tätä linssiä on saatavilla useammilla vahvuuksilla ja yli -2.25 sylinteriarvoilla, kuin tavallista Frequency xcel toric -linssiä.

Näiden linssien valmistuksessa on käytetty erikoistekniikkaa, joka auttaa pitämään linssin paikallaan, jolloin näöntarkkuus paranee. Ohuet reunat ja UltraSync-muotoilu tekevät linssistä miellyttävän käyttää.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: toorinen kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 3 linssiä/pkt. Voimakkuus: -8.00...+6.00. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.4. Sylinteri: -2.75, -3.25 ja -3.75. Akseli: 5-180. Materiaali: Methafilcon A. Nestepitoisuus: 55 %. Käsittelyvärjäys.

Vertaa tuotteen Frequency xcel toric XR hintoja

Alta löydät tuotteen Frequency xcel toric XR hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 45.49 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Linkki
Alensa logo FREQUENCY XCEL TORIC XR (3 kpl)  € Kauppaan »

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Frequency xcel toric

Frequency xcel toric

Frequency xcel toric on CooperVisionin valmistama toorinen kuukausilinssi, joka on suunniteltu hyvin yleisen taittovirheen, hajataitteisuuden, korjaamiseen. Tämä linssi tarjoaa terävän ja kirkkaan...

22.99 €
Lisätietoa
Kuva tuotteesta Biofinity toric

Biofinity toric

Biofinity toric on CooperVisionin uusinta teknologiaa edustava toorinen yötäpäiväälinssi. Se on valmistettu silikonihydrogeelistä ja valmistuksessa on käytetty Aquaform-teknologiaa, minkä ansiosta...

alk. 20.49 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Biofinity XR toric

Biofinity XR toric

Biofinity XR toric on CooperVisionin valmistama toorinen kuukausilinssi, joka on tarkoitettu hajataiton korjaamiseen. Tässä pehmeästä Comfilcon A -silikonihydrogeelistä valmistetussa linssissä...

43.99 €
Lisätietoa
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.