Frequency 55 AB aspheric hintavertailu

Kuva tuotteesta Frequency 55 AB aspheric

Frequency 55 AB aspheric on CooperVisionin valmistama asfäärinen kuukausilinssi, joka on suunniteltu liki- ja kaukonäön sekä hajataitteisuuden korjaamiseen. Tämä linssi ei ole toorinen, mutta sen avulla voidaan silti korjata hajataittoa. Linssin optiikka korjaa ns. sfääristä aberraatiota parantaen näöntarkkuutta ja hämäränäköä.

Frequency 55 AB aspheric -linssien tuotanto on loppunut vuonna 2016. Suosittelemme siirtymään käyttämään Biomedics 55 evolution -linssejä, mutta linssin vaihtaminen edellyttää uutta sovitusta piilolinssioptikolla.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: Kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Voimakkuus: -10.00...+8.00. Kaarevuus: 8.4 ja 8.7. Halkaisija: 14.4. Materiaali: Methafilcon A. Nestepitoisuus: 55 %. Käsittelyvärjätty.

Vertaa tuotteen Frequency 55 AB aspheric hintoja

Alta löydät tuotteen Frequency 55 AB aspheric hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 28.99 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Linkki
Alensa logo Frequency 55 Aspheric (6 kpl)  € Kauppaan »

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Avaira Vitality

Avaira Vitality

Avaira Vitality on CooperVisionin valmistama kuukausilinssi, joka korvaa suositun Avaira-linssin. Avaira Vitality -linsseissä on mukava kahden viikon vaihtoväli, sekä pehmeä ja joustava silikonihydrogeelimateriaali,...

alk. 15.29 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Biofinity XR

Biofinity XR

Biofinity XR on CooperVisionin valmistama yötäpäiväälinssi. Se vastaa saman valmistajan Biofinity-linssejä, mutta tavallista korkeammilla...

alk. 23.99 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Biomedics 55 Evolution asphere

Biomedics 55 Evolution asphere

Biomedics 55 Evolution asphere on CooperVisionin valmistama kuukausilinssi, joka on paranneltu versio aiemmasta Biomedics 55 -linssistä. Edeltäjäänsä verrattuna tämä linssi auttaa näkemään...

alk. 8.95 €
Vertaa hintoja
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.