Frequency 55 AB aspheric hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Frequency 55 AB aspheric
Kuva tuotteesta Frequency 55 AB aspheric

Löydä edullisin hinta tuotteelle Frequency 55 AB aspheric

Alta löydät tuotteen Frequency 55 AB aspheric hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 48.49 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
Alensa Frequency 55 Aspheric (6 kpl)  €

Frequency 55 AB aspheric on CooperVisionin valmistama asfäärinen kuukausilinssi, joka on suunniteltu liki- ja kaukonäön sekä hajataitteisuuden korjaamiseen. Tämä linssi ei ole toorinen, mutta sen avulla voidaan silti korjata hajataittoa. Linssin optiikka korjaa ns. sfääristä aberraatiota parantaen näöntarkkuutta ja hämäränäköä.

Frequency 55 AB aspheric -linssien tuotanto on loppunut vuonna 2016. Suosittelemme siirtymään käyttämään Biomedics 55 evolution -linssejä, mutta linssin vaihtaminen edellyttää uutta sovitusta piilolinssioptikolla.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: Kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Voimakkuus: -10.00...+8.00. Kaarevuus: 8.4 ja 8.7. Halkaisija: 14.4. Materiaali: Methafilcon A. Nestepitoisuus: 55 %. Käsittelyvärjätty.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Avaira Vitality

Avaira Vitality

Avaira Vitality -piilolinssit on suunniteltu mukavuutta varten. Nyt niissä on vieläkin korkeampi vesipitoisuus ja parempi UV-suoja.

Miksi valita Avaira Vitality -piilolinssit?

  • Luonnollinen...
alk. 15.29 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Biofinity XR

Biofinity XR

Biofinity XR on CooperVisionin valmistama kuukausi- /yötäpäiväälinssi liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Ne vastaavat saman valmistajan Biofinity-linssejä,...

alk. 27.99 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Biomedics 55 Evolution

Biomedics 55 Evolution

Biomedics 55 Evolution on CooperVisionin valmistama kuukausipiilolinssi, jolla voidaan korjata liki- ja kaukotaitteisuutta. Se on paranneltu versio aiemmasta Biomedics 55 -linssistä.

Biomedics...

alk. 14.18 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.