Expressions Colors hintavertailu

Kuva tuotteesta Expressions Colors

Expressions Colors on CooperVisionin valmistama värillinen kuukausilinssi. Se on täysin luonnollisen värin peittävä, ns. opaque-linssi, joka sopii kaiken värisille silmille. Tämä linssi ei pelkästään näytä hyvältä, vaan se on myös mukava käyttää ja helppo käsitellä. Expressions Colors on saatavana seitsemässä eri värissä: Blue Topaz/Dark Blue, Blue, Aqua, Gray, Hazel, Brown ja Green eli tummansininen, vaaleansininen, turkoosi, harmaa, pähkinä, ruskea ja vihreä.

Opaque-linssit sopivat parhaiten heille, joilla silmien luonnollinen väri on tumma. Jos sinulla on vaaleat silmät ja haluat korostaa silmiesi omaa väriä, suosittelemme ns. enhancer-linssejä. Huomaathan, että silmiesi luonnollinen väri vaikuttaa lopputulokseen.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: värillinen kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 1 linssi/pkt. Voimakkuus: -6.00...+4.00. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.4. Materiaa: Methafilcon A. Nestepitoisuus: 55 %. Hapenläpäisykyky: 21 Dk/t. Ei käsittelyvärjäystä. Ei UV-suojaa.

Vertaa tuotteen Expressions Colors hintoja

Alta löydät tuotteen Expressions Colors hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 10.59 € myyjältä Alensa, Alensa, Alensa.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.