Expressions Colors hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Expressions Colors
Kuva tuotteesta Expressions Colors

Expressions Colors on CooperVisionin valmistama värillinen kuukausilinssi. Se on täysin luonnollisen värin peittävä, ns. opaque-linssi, joka sopii kaiken värisille silmille. Tämä linssi ei pelkästään näytä hyvältä, vaan se on myös mukava käyttää ja helppo käsitellä. Expressions Colors on saatavana seitsemässä eri värissä: Blue Topaz/Dark Blue, Blue, Aqua, Gray, Hazel, Brown ja Green eli tummansininen, vaaleansininen, turkoosi, harmaa, pähkinä, ruskea ja vihreä.

Opaque-linssit sopivat parhaiten heille, joilla silmien luonnollinen väri on tumma. Jos sinulla on vaaleat silmät ja haluat korostaa silmiesi omaa väriä, suosittelemme ns. enhancer-linssejä. Huomaathan, että silmiesi luonnollinen väri vaikuttaa lopputulokseen.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: värillinen kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 1 linssi/pkt. Voimakkuus: -6.00...+4.00. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.4. Materiaa: Methafilcon A. Nestepitoisuus: 55 %. Hapenläpäisykyky: 21 Dk/t. Ei käsittelyvärjäystä. Ei UV-suojaa.

Vertaa tuotteen Expressions Colors hintoja

Alta löydät tuotteen Expressions Colors hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 10.59 € myyjältä Alensa, Alensa.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info tarjoaa kuluttajille tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, josta löydät päivän edullisimman hinnan linsseillesi.
Copyright © 2009-2022 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.