Biomedics 1 day Extra toric hintavertailu

Kuva tuotteesta Biomedics 1 day Extra toric

Biomedics 1 day Extra toric on CooperVisionin valmistama toorinen kertakäyttölinssi, joka on tarkoitettu hajataitteisuuden korjaamiseen. Sen suunnittelussa on käytetty erityistä huomiota käyttömukavuuteen. Ne ovat erityisen miellyttävät ja vakaat linssit, jotka on valmistettu päivitetystä Ocufilcon D -hydrogeelimateriaalista, jonka nestepitoisuus on 55 %.

Linsseissä on lisäksi pyöristetyt reunat, jotka minimoivat niiden hankauksen silmäluomen kanssa, sekä vaaleansininen värjäys käsittelyn helpottamiseksi. Biomedics 1 day Extra toricin aikaisempi nimi oli Biomedics 1 day toric.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: toorinen kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...+0.00. Kaarevyys: 8.7. Halkaisija: 14.5. Sylinteri: -0.75, -1.25, -1.75. Akseli: 20-180. Materiaali: ocufilcon D. Nestepitoisuus: 55 %. Käsittelyväri: sininen.

Vertaa tuotteen Biomedics 1 day Extra toric hintoja

Alta löydät tuotteen Biomedics 1 day Extra toric hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 24.65 € myyjältä Lenson.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Biomedics toric

Biomedics toric

Biomedics toric on CooperVisionin valmistama toorinen kuukausilinssi, joka tarjoaa erinomaisen pysyvyyden ja mukavuuden sekä terävän näön hajataitteisuudesta kärsiville. Linssin edistyksellinen...

alk. 32.35 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Biofinity toric

Biofinity toric

Biofinity toric on CooperVisionin uusinta teknologiaa edustava toorinen yötäpäiväälinssi. Se on valmistettu silikonihydrogeelistä ja valmistuksessa on käytetty Aquaform-teknologiaa, minkä ansiosta...

alk. 20.49 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Biofinity XR toric

Biofinity XR toric

Biofinity XR toric on CooperVisionin valmistama toorinen kuukausilinssi, joka on tarkoitettu hajataiton korjaamiseen. Tässä pehmeästä Comfilcon A -silikonihydrogeelistä valmistetussa linssissä...

43.99 €
Lisätietoa
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.