Clearlab ottaa käyttöön "ei vettä" -varoitustarrat

Julkaistu: 4.3.2015 • Muokattu: 17.3.2020
BCLA

Singaporelainen piilolinssivalmistaja Clearlab on ottanut ensimmäisenä käyttöön "ei vettä" -varoitustarrat piilolinssipakkauksissaan.

Ei vettä -tarrat on Britannian Piilolinssiyhdistyksen (BCLA) suunnittelema kampanja, jonka tarkoitus on muistuttaa piilolinssien käyttäjiä, että piilolinssien ja piilolinssikotelon ei tule olla kosketuksissa veden kanssa.

"Olen varma, että kaikki asiakkaamme neuvovat potilaitaan miten piilolinssit puhdistetaan ja desinfioidaan. Olen myös varma, että uusi merkintä muistuttaa piilolinssien käyttäjiä tästä asiasta heidän kotonaan", Clearlabin Euroopan myyntijohtaja Dominique Gastaldi sanoo.

BCLA:n uudet tarrat on muunneltu tarroista, jotka aiemmin erottivat oikean ja vasemman silmän piilolinssipakkaukset toisistaan.

"Upeaa, että piilolinssiteollisuus on samassa junassa tuomassa tätä tärkeää viestiä esille. Omassa sairaalassani viisi ihmistä menetti näkönsä viimeisen vuoden aikana tälle vaikealle taudille", Nicole Carnt Moorfieldsin silmäsairaalasta kertoo.

Akantameba keratiitti on vakava silmätulehdus, jossa ameba voi päästä tunkeutumaan sarveiskalvon pintasolukkoon ja kirjaimellisesti syödä silmämunan. Se voi hoitamattomana johtaa sarveiskalvovaurioihin tai jopa sokeuteen.

Tauti on erittäin harvinainen, mutta sen riski on helppo minimoida noudattamalla tätä yksinkertaista sääntöä: piilolinssit ja vesi eivät saa koskaan olla kosketuksissa toistensa kanssa.

Lähde: bcla.org.uk

Jaa ystävillesi:
  • Copyright © 2009-2022 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.